Klanten aan het woord......

Enkele klanten aan het woord. Wilt u meer referenties? Bel ons gerust.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

Klantprofiel HPHC

 
De klanten van HPHC gaan bewust met hun personeelsbeleid om. Ze durven kritisch naar hun eigen organisatie te kijken. Ze zijn bewust bezig met goed en gezond leidinggeven.
 
Klanten van HPHC investeren in gezondheid en ontwikkeling en halen daarmee in iedereen het beste naar boven. Ze willen talent behouden maar zorgen tegelijkertijd voor mensen die kwetsbaar of uitgevallen zijn.
 
Klanten van HPHC zijn niet repressief, ze verzinnen geen trucjes om het verzuim te verlagen. Ze verwachten geen standaard oplossingen en gaan alleen in zee met gecertificeerde professionals.
 
Het zijn klanten die hoge eisen stellen aan de dienstverlening van de bedrijfsarts, die betrokkenheid verwachten en het maximale uit de samenwerking willen halen.
 
Dat zijn de klanten van HPHC.

En daar zijn we best een beetje trots op.

"HPHC denkt in mogelijkheden"


Vera van Roon, HR-Directeur PinkRoccade
 
"We waren op zoek naar een bedrijfsarts die ons pro-actief kon bijstaan bij het terugdringen van verzuim, iemand die echt met ons mee dacht", vertelt Vera van Roon, HR-manager bij PinkRoccade. Ze kwam uit bij HPHC.
 

 

"HPHC draagt bij aan ons succes door kritisch te blijven"


Marcel Keyser – algemeen manager Lytton
 
Wanneer Marcel Keyser wordt gevraagd waarom hij als algemeen manager van Lytton graag werkt met de bedrijfsartsen van HPHC hoeft hij niet lang na te denken. "Het is de juiste mix van professionaliteit en met vuur ondernemen. We delen de drive om hoge kwaliteit te bieden."
 
 

 

"Een advies van HPHC leidt tot het gewenste resultaat. Dat is fijn om te weten"


Liesbeth van Doorne, HR-manager bij Pioneer

Toen HR-manager Liesbeth van Doorne van Pioneer te maken kreeg met een aantal frequente verzuimers, vond ze onvoldoende gehoor bij de toenmalige arbodienstverlener. "Ik wist niet goed meer wat ik ermee aan moest. HPHC heeft ervoor gezorgd dat het nu een stuk beter gaat"