HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Rijbewijskeuring CDE

Sinds 2005 is bij het verlengen of het aanvragen van een rijbewijs in categorie 2 (groot rijbewijs CDE) verplicht een medische keuring te ondergaan door een geregistreerde bedrijfsarts of een arts van een gecertificeerde arbodienst.
 

Wat houdt de keuring in?

De bedrijfsarts zal het 'keuringsverslag' invullen. U krijgt dit 'keuringsverslag' als u met uw DigID een rijbewijs verlengt of aanvraagt bij het CBR. Zonder dit document kunnen wij geen keuring verrichten. Sinds november 2017 is de naam van de 'eigen verklaring' vervangen door 'gezondheidsverklaring' met een bijbehorend 'keuringsverslag'. Tijdens de keuring komen de volgende zaken aan de orde.
 
  • Gesprek met de bedrijfsarts ten aanzien van de medische voorgeschiedenis en het huidige functioneren
  • Algemeen lichamelijk onderzoek
  • Onderzoek gezichtsscherpte
  • Bloeddruk
  • Onderzoek van de urine

Samen met de bedrijfsarts neemt u na afloop van de keruing de resultaten door. De bedrijfsarts kan geen uitspraken doen of u geschikt bent bevonden. U verstuurt de ingevulde eigen verklaring aan het CBR. Sinds november 2018 kan de bedrijfsarts het keuringsverslag ook digitaal aanleveren bij het CBR. Wij hebben dan een zogenaamde ZD-code van u nodig, deze krijgt u van het CBR en staat in de begeleidende brief van het CBR. 

De medisch adviseur van het CBR zal u op de hoogte brengen van de rijgeschiktheid. In sommige gevallen zal er door het CBR verwezen worden naar een specialist voor nader onderzoek.

Chauffeurspas autobus

U kunt bij HPHC ook een keuring voor de chauffeurspas personenvervoer (zoals bedoeld in artikel 74 van het besluit personenvervoer 2000) laten verrichten. Dit kunt u in combinatie met met een rijbewijskeuring CDE laten verrichten maar ook los. 
Wij verrichten geen 'Taxipas' keuringen. 

Hoe maakt u een afspraak?

U kunt bij HPHC een afspraak inplannen via het beveiligde deel van de website. U ontvangt een bevestiging van de gemaakte afspraak en u kunt tot 24 uur van te voren de afspraak nog aanpassen. 

Is er geen tijd beschikbaar op het moment dat het u uit komt? Maak dan gebruik van ons contactformulier  wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De locatie van HPHC is ideaal om een rijbewijskeuring uit te laten voeren als u uit Bunschoten-Spakenburg komt of Nijkerk, Nijkerkerveen, Amersfoort, Eemdijk, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Barneveld, Putten, Harderwijk, Hilversum, Soest, Baarn, Eembrugge, Voorthuizen, Huizen en Laren.

€ 67,50 (inclusief BTW)
Alleen betalen met Pin
Geen wisselgeld op kantoor

 
ZD-CODE
Wij kunnen gebruik maken van
digitale aanlevering bij CBR. 
Neem uw ZD-CODE mee!

Waar vindt de keuring plaats?
Markenhaven 25A
3826 AC Amersfoort
 

View Larger Map