Offerte

Vraag uw offerte aan en waag de overstap naar HPHC. Wij spreken graag met u af voor een persoonlijk gesprek.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

Wilt u een offerte?


U kunt hem hier aanvragen!
 
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en maken graag een afspraak om bij u langs te komen. Als u een offerte aanvraagt ontvangt u meteen onze tarievenlijst 2015.
 
Bedrijfsnaam
de heer
mevrouw
Naam
Telefoonnummer
E-mail
Adres
Postcode en plaats
Welke dienstverlening? Bedrijfsgeneeskunde
Arbeidsdeskundig onderzoek
HPHC-VerzuimSignaal
RI&E (toets)
PMO
Training
Uw vraag of opmerking:

Blijf op de hoogte via de halfjaarlijkse nieuwsbrief en download gelijk de whitepaper ´Hoe voorkom ik een loonsanctie van het UWV?´