Vragen?

Laat het ons weten. We gaan graag met u in gesprek.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

Contact?


U kunt ons mailen via onderstaand formulier. Wij mailen u zo snel mogelijk terug of nemen op verzoek contact op. Direct bellen kan natuurlijk ook: 088 222 5777.
 
Bedrijfsnaam
de heer
mevrouw
Naam
Telefoonnummer
E-mail

Uw vraag of opmerking:

 
Blijf op de hoogte via de halfjaarlijkse nieuwsbrief en download gelijk onze whitepaper ´Hoe voorkom ik een loonsanctie van het UWV?´
 

Adres 

HPHC Amersfoort
Hoofdkantoor en correspondentie
Markenhaven 25-A
3826 AC  Amersfoort
Tel. 088 222 5777 
 
 
  • HPHC doet bij u op locatie spreekuur
  • Door heel Nederland