HPHC: diensten op maat

Van bedrijfsarts en arbeidsdeskundige tot preventief medisch onderzoek, trainingen en handige software voor verzuimregistratie.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

HPHC-VerzuimSignaal

HPHC-VerzuimSignaal: snel, simpel, efficiënt
 
U bent verantwoordelijk voor het bijhouden van alle informatie over verzuim en reïntegratie en dat kost u maandelijks behoorlijk wat tijd. Dat kan makkelijker. Met het HPHC-VerzuimSignaal: een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u het verzuim online kunt bijhouden en een reïntegratiedossier kunt opbouwen.
 

Hoe werkt het?

HPHC-VerzuimSignaal is een volgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter. Het is een online service, u kunt dus aan het dossier werken wanneer u maar wilt. Omdat voor HPHC-VerzuimSignaal geen extra hard- of software op uw computer nodig is, kunt u overal inloggen: op kantoor, thuis, op zakenreis in het buitenland of op uw laptop in een koffiebar.

HPHC-VerzuimSignaal denkt mee

HPHC-VerzuimSignaal is ontwikkeld door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt en is daarom bijzonder gebruiksvriendelijk. Bovendien denkt het programma met u mee: de taakmanager waarschuwt u op tijd als er punten zijn die nog moeten worden uitgevoerd. Ook krijgt u automatisch een seintje bij verzuimsignalen. De berichten kunnen naar u worden ge-e-maild, zodat u niet dagelijks hoeft in te loggen om het overzicht te bewaren.

Probeer HPHC-VerzuimSignaal

U kunt HPHC-VerzuimSignaal vrijblijvend uitproberen met een demo-account. Dat doet u door een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.


 

HPHC-VerzuimSignaal in het kort


  • snel en gemakkelijk het overzicht bewaren
  • volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter
  • geen extra investeringen in hard- of software nodig
  • 24/7: overal en altijd mogelijkheid tot inloggen
  • handige tool voor ondersteuning door eigen taakmanager
  • up-to-date blijven via e-mail