HPHC: diensten op maat

Van bedrijfsarts en arbeidsdeskundige tot preventief medisch onderzoek, trainingen en handige software voor verzuimregistratie.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

De HPHC-bedrijfsarts: dienstverlening die bij u past


De bedrijfsarts bij u op locatie

De bedrijfsarts van HPHC levert maatwerk. Daarom hanteren we afspraken die zijn afgestemd op uw behoefte en beleid, met een bedrijfsarts die bij u past. U kunt kiezen uit de volgende twee opties:


Vaste arbodienstverlening

Onze bedrijfsarts staat een vast aantal uren per jaar tot uw beschikking. U bepaalt zelf hoe vaak en hoeveel spreekuren uw bedrijf nodig heeft. Onze bedrijfsarts houdt spreekuur bij u op locatie.

Flexibele arbodienstverlening

Wanneer u een professional nodig heeft, leveren wij die binnen tien werkdagen. U kunt een spreekuur met onze bedrijfsarts van minimaal twee uur inplannen.
 

Vast of flexibel?

Om vast te stellen welke vorm van dienstverlening het best bij uw organisatie past, kijken we naar een aantal factoren. Bijvoorbeeld: hoe groot is uw organisatie? Wat is uw verzuimpercentage? En wat wilt u bereiken met uw gezondheidsbeleid?

Uit de praktijk blijkt dat organisaties met meer dan 35 a 50 medewerkers gebaat zijn bij onze vaste dienstverlening. Is uw organisatie kleiner? Dan plukt u de meeste vruchten van ons flexibele beleid.

We adviseren u graag persoonlijk. HPHC is een maatwerk arbodienst; wij denken vanuit onze klant. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
 

Vast

Vast aantal dagen of dagdelen per jaar
Vanaf 2 uur in de 6 weken
Gunstig tarief
Bedrijfsarts bij u op locatie
Netwerk van arboprofessionals
Mogelijkheid van verzuimsoftware

Flexibel

Binnen 10 werkdagen planning van spreekuur
U bepaalt wanner en hoe vaak
Geen vaste kosten per medewerker per jaar
Bedrijfsarts bij u op locatie
Netwerk van arboprofessionals
Mogelijkheid van verzuimsoftware
Voor zowel de klanten die gebruik maken van vaste dienstverlening als voor klanten die gebruik maken van flexibele dienstverlening bestaat er de mogelijkheid om een spoedspreekuur in te plannen uitgevoerd door een gecertificeerde bedrijfsarts. Dit spreekuur vindt binnen 48 uur plaats bij u op locatie of bij uw medewerker thuis. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om op de dag van ziekmelding een verzuimcontrole te laten uitvoeren door een verzuimcontroleur.
 

Spoed Spreekuur

Binnen 48 uur spreekuur door de bedrijfsarts
Bij u op locatie of bij de medewerker thuis
Direct uitgebreide terugkoppeling, mondeling en schriftelijk
Door heel Nederland

Verzuimcontrole

Voor 10:30 uur aangevraagd dezelfde dag uitgevoerd
Uw medewerker wordt op het verpleegadres bezocht
Zeer eenvoudig aan te vragen via klantenpagina HPHC
Terugkoppeling vaak dezelfde dag, maar binnen 24 uur
Door heel Nederland
Lage kosten per aanvraag
Wat is het verschil tussen een bedrijfsarts en arbo-arts?