HPHC: diensten op maat

Van bedrijfsarts en arbeidsdeskundige tot preventief medisch onderzoek, trainingen en handige software voor verzuimregistratie.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

Consultancy


Advies gezondheidsmanagement en verzuimpreventie

HPHC heeft ruime ervaring in het stimuleren van gezondheid en het terugdringen van verzuim binnen grote en kleine organisaties. Vanuit die ervaring kunnen we u voorzien van gedegen advies op maat.
 
We kijken samen met u naar uw organisatie. Hoe gaat u om met verzuim? Wat heeft u nodig? Hoe kunt u dat bereiken? Samen formuleren we doelstellingen die we omzetten in concreet beleid. Al dan niet in samenwerking met uw huidige arbodienst. Zijn er veranderingen nodig? HPHC begeleidt u graag. 
 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP