HPHC: diensten op maat

Van bedrijfsarts en arbeidsdeskundige tot preventief medisch onderzoek, trainingen en handige software voor verzuimregistratie.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

De HPHC-bedrijfsarts: een unieke vorm van arbodienstverleningDe bedrijfsarts van HPHC richt zich niet alleen op ziekteverzuim, maar ondersteunt u ook bij het gezondheidsmanagement. We denken met u mee en leveren op die manier maatwerk. Dat doet onze bedrijfsarts met de volgende middelen:
 
  • Maatwerk arbodienstverlening
  • Training
  • Consultancy


 

HPHC: maatwerkarbodienstverlening

Een medewerker wordt ziek. Hoe het nu verder moet? Daarvoor bent u als werkgever voor een groot deel zelf verantwoordelijk. Van de wetgever mag u kiezen: u stapt naar een arbodienst of u kiest voor het Eigen Regiemodel. Daarin bepaalt u zelf hoe u beleid invult rond gezondheid en verzuim. U neemt het heft in eigen hand. U belt HPHC.

Eisen

De overheid stelt wettelijke eisen aan het Eigen Regiemodel. Zo moet er begeleiding zijn van een bedrijfsarts. HPHC kent de eisen en helpt u hieraan te voldoen.

Om uw bedrijf goed te leren kennen, werken onze geregistreerde bedrijfsartsen bij u op locatie. Ze ontdekken uw mogelijkheden in het terugdringen of de preventie van ziekteverzuim. Maar ook uw knelpunten. Zo levert HPHC maatwerk: u creëert samen met onze bedrijfsarts uw eigen interne arbodienst.