HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

De website ZwangerWijzer is uitgebreid met risico’s op het werk.

Geplaatst op 22.11.2009

Heeft uw werk invloed op de zwangerschap of vruchtbaarheid?

 
Het is bekend dat sommige werkomstandigheden schadelijk kunnen zijn voor de vruchtbaarheid en de zwangerschap en het ongeboren kind. Op www.zwangerwijzer.nl kunnen zowel mannen als vrouwen nagaan wat de effecten zijn van hun werk op de vruchtbaarheid en de zwangerschap. 

Het is al een langer bestaande online zelftest die onlangs is uitgebreid met vragen over het werk. Het is hiermee mogelijk geworden belangrijke risico’s met betrekking tot vruchtbaarheid, zwangerschap en arbeidsomstandigheden in kaart te brengen. 

Mocht u vragen hebben na het invullen van de zelftest neem dan contact op met de bedrijfsarts van uw werkgever. De werkgever en de bedrijfsarts zijn voor werknemers het eerste aanspreekpunt voor informatie omtrent de veiligheid van het werk met betrekking tot de vruchtbaarheid en zwangerschap.
 

Geplaatst in: Arbo