HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Werkmail in vrije tijd verliest draagvlak

Geplaatst op 30.12.2011
Na het werk bij thuiskomst nog even de zakelijke mail bekijken: steeds meer mensen doen het en steeds meer mensen raken er gestrest door. In Duitsland groeit het verzet tegen het altijd bereikbaar zijn voor het werk, meldt De Telegraaf.

De scheiding tussen werk en privé wordt door onder meer smartphones waarop snel werkmail kan worden gecontroleerd steeds vager. Als mensen niet geregeld echt helemaal vrij zijn, is het risico op een burn-out volgens onderzoek groter.
 
Werknemers van Volkswagen hoeven sinds kort niet meer te vrezen voor een knipperende Blackberry tijdens het eten of het naar bed brengen van de kinderen. Met de vakbonden is afgesproken dat er op vrije uren geen e-mail meer naar smartphones wordt verstuurd. Zo wordt het onderscheid tussen werk en thuis veel strikter gehandhaafd, denken de bonden. De maatregel bij Volkswagen geldt voor alle werknemers met een Blackberry die onder een cao vallen. Het hogere management valt buiten de regeling, meldt De Telegraaf.

 Bron: De Telegraaf

Geplaatst in: Arbo