HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

‘Werkgever kan burn-out voorkomen’

Geplaatst op 5.3.2012
Werkgevers kunnen voorkomen dat medewerkers een depressie of burn-out krijgen door ze regelmatig te laten sporten. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Tel Aviv, meldt Gezondheidsnet.
 
Volgens de wetenschappers is het een goed idee om als werkgever een eigen sportschool te openen of bij te dragen aan een sportschoolabonnement. In het onderzoek werden ruim 1600 gezonde mensen gevolgd. Er werd negen jaar lang gekeken hoe het met ze ging op persoonlijk, psychisch en werkgebied. Mensen die nooit sportten hadden het vaakst last van een depressie of burn-out. Hoe meer medewerkers aan beweging deden, hoe groter de kans was dat ze geestelijk gezond en fit bleven. Mensen die minstens vier uur per week bewogen, hadden vrijwel geen last van mentale druk.

Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Tel Aviv betaalt het stimuleren van sport door werkgevers zichzelf snel terug. Ze zouden hun personeel niet alleen kunnen bijstaan in faciliteiten of kosten, maar ook doen ze er volgens de wetenschappers goed aan om flexibele werktijden te hanteren, zodat werknemers het sporten makkelijker in hun dag kunnen plannen.
 
De bedrijfsartsen van arbodienst HPHC helpen uw medewerkers fit en in balans te blijven. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.
 
 Bron: Gezondheidsnet

Geplaatst in: Preventie, Werk en lifestyle