HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Wakker liggen van het werk: 20% doet het

Geplaatst op 25.11.2011

Veel Nederlandse werknemers kunnen hun baan niet loslaten in hun vrije tijd.  Ruim de helft zegt thuis vaak te denken aan het werk. Een op de vijf ligt er ’s nachts zelfs wakker van.  Dat blijkt uit onderzoek van de Nationale Vacaturebank.

Volgens Mark Borgman van NationaleVacaturebank.nl is het belangrijk dat mensen hun werk serieus nemen, maar is het ook van belang dat ze hun werk thuis kunnen loslaten. "Als men zich te veel en te lang zorgen blijft maken, gaat dat ten koste van het privéleven en uiteindelijk ook van het werk."

Vooral collega’s die hun afspraken niet nakomen wekken ergernis bij de ondervraagden, veertig procent zegt zich kapot te ergeren aan dit fenomeen. De ergernissen-top 3 bestaat verder uit het afschuiven van klussen op anderen en het gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel van collega’s. Toch durven veel mensen verzuimende collega’s hier niet op aan te spreken. "Misschien zijn mensen bang om de sfeer te verpesten", zegt Borgman. "Maar dat maakt het probleem vaak alleen maar erger."

De bedrijfsartsen van arbodienst HPHC helpen stress onder uw medewerkers te signaleren en effectief te bestrijden. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 Bron: Nationale Vacaturebank