HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Tien procent is opgebrand voor dertigste

Geplaatst op 28.12.2011
Nog geen dertig jaar oud en toch al een burn-out: een op de tien werknemers tussen de 15 en 25 overkomt het, blijkt uit cijfers van het CBS. De gemiddelde leeftijd van burn-outpatiënten daalt, meldt Intermediair.

De oorzaak: de samenleving wordt steeds minder maakbaar, dromen en doelen worden minder vaak gerealiseerd en het werk staat nooit stil. Gerrit Breeuwsma, universitair docent ontwikkelingspsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, zegt op de site van Intermediair: 'Er is een kredietcrisis, een academische opleiding is geen garantie meer voor een goede baan en jonge mensen krijgen bijna nergens meer een vaste aanstelling.' Onderzoek toont aan dat werknemers die zich erg betrokken voelen bij hun werk of werkgever vaker opbranden.


Prikkels


Psychotherapeute Carien Karsten wijt het probleem volgens Intermediair aan alle prikkels die technologische ontwikkelingen en sociale media met zich meebrengen. ‘Uit onderzoek blijkt dat het werk met de it van nu intensiever wordt, terwijl er minder tijd is voor herstel. 's Avonds thuis nog even doorwerken is heel normaal tegenwoordig', aldus Karsten in Intermediair. Volgens de psychotherapeut zijn het vooral de twintigers die geen grenzen stellen en steeds maar doorgaan met laptops, smartphones en pc's.

De bedrijfsartsen van de gecertificeerde arbodienst HPHC helpen werkgevers tijdig burn-outklachten te signaleren en te voorkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 Bron: Intermediair
 Lees het hele artikel hier


Geplaatst in: Arbo