HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Samenwerking bedrijfsartsen en huisartsen is sterk verbeterd

Geplaatst op 28.1.2013

De samenwerking tussen bedrijfsartsen en huisartsen is de laatste jaren sterk verbeterd. Dat melden de drie beroepsorganisaties van bedrijfsartsen (NVAB) en huisartsen (LHV en NHG). Zowel huisartsen als bedrijfsartsen zien maatschappelijke participatie en arbeidsparticipatie als een belangrijke gezondheidsbevorderende factor.

De conclusie is een reactie op het Nivelrapport ‘Bedrijfsarts en huisarts kunnen samen meer’, dat de nadruk legt op de verbeterpunten. De drie beroepsorganisaties herkennen die punten, maar benadrukken dat er ook al veel goed gaat in de samenwerking. Zowel huis- en bedrijfsartsen zelf, als hun organisaties werken al jaren goed en intensief samen aan bijvoorbeeld richtlijnen en samenwerkingsafspraken. Voorbeelden daarvan zijn de Landelijke Eerstelijns Samenwerkingsafspraak over Overspanning en burnout en de NHG-standaard Preventie Consult Cardiometabool Risico.

 Bron: lhv.artsennet.nl


Geplaatst in: Arbo, Re-integratie