HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Pestloket voor werknemers niet roodgloeiend

Geplaatst op 23.5.2012

Niet meegevraagd worden voor de lunch, genegeerd worden tijdens een overleg of geïntimideerd worden door een chef: een op de drie werknemers heeft wel eens last gehad van pesten op het werk, bleek eerder uit onderzoek van de Universiteit van  Twente en CNV Vakmensen. Een inventarisatie door de vakbond volgde.

Vakbond CNV begon vorig jaar een pestloket, waar getreiterde werknemers terecht konden met hun verhaal. Tegen Intermediair zegt voorzitter Arend van Wijngaarden van CNV Vakmensen dat de telefonische hulplijn het afgelopen jaar niet roodgloeiend heeft gestaan,  in totaal kwamen er 120 telefoontjes.  Wel werd er soms melding gemaakt van serieuze aangelegenheden. "Sommige klachten waren zo ernstig dat we bij de werkgever aan de bel trokken", zegt Van Wijngaarden.  Ook besloten gepeste werknemers zelf op te stappen, zegt de voorzitter van CNV Vakmensen tegen Intermediair: "Als ze hun verhaal vertellen, realiseren ze zich wat een waardeloze club hun organisatie is."

Volgens hem heeft het pestloket vooral een therapeutische functie en is het nog niet duidelijk of het CNV ermee doorgaat. 

Bron: Intemediair


Geplaatst in: Arbo