HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Nederlanders het eerlijkst in ziekteverzuimmeldingen

Geplaatst op 31.12.2012
Even geen zin na een avondje stappen. Een dagje ijsvrij om lekker te gaan schaatsen. Hoe oprecht is een medewerker die zich ziek meldt? In Nederland is men gelukkig relatief eerlijk als het gaat om ziekmeldingen. Dat blijkt uit onderzoek van carrièresite StepStone.

Van de deelnemers aan het onderzoek geeft 89% aan zich nooit ziek te melden terwijl ze eigenlijk niet ziek zijn. Slechts 4,4% zegt zich af en toe ziek te melden als ze geen zin hebben om te werken. En 6,6% zegt zich alleen ziek te melden zonder ziek te zijn, als ze er een goede reden voor hebben. In vergelijking met de medewerkers in de rest van Europa zijn de medewerkers in Nederland daarmee het allereerlijkst. Medewerkers in Denemarken liegen het meest bij hun ziekmeldingen. Voor 29% geldt dat ze wel eens doen alsof ze ziek zijn, zodat ze thuis kunnen blijven. Een doktersbriefje vragen, blijkt niet te helpen. In landen waar dat gebeurt, is het ziekteverzuim juist hoger.

  Bron: StepStone.nl


Geplaatst in: Arbo