HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Kabinet investeert in gezondheid werknemers

Geplaatst op 2.4.2012

Minister Kamp van Sociale Zaken trekt ruim vier miljoen euro uit om ervoor te zorgen dat werknemers gezond langer kunnen doorwerken. Vandaag gaf hij het startsein voor een campagne  over duurzame inzetbaarheid.

Honderden bedrijven en organisaties doen mee aan het project, waarin wordt geïnvesteerd in mobiliteit, gezondheid en scholing. Volgens Kamp moeten werkgevers meer investeren in de gezondheid van hun personeel, bijvoorbeeld door ze te helpen met stoppen met roken. 

De minister benadrukt dat werknemers er ook zelf voor moeten zorgen langer gezond aan het werk te blijven.  Bedrijven die al werk maken van duurzame inzetbaarheid van personeel krijgen een speciale rol in de campagne.  

Volgens het ministerie van Sociale Zaken blijkt uit onderzoek van CBS en TNO dat meer aandacht voor arbeidsomstandigheden in bedrijven leidt tot minder verzuim en minder kosten. "Werknemers kunnen in betere arbeidsomstandigheden ook langer gezond en productief werken", aldus het ministerie. "Meer aandacht voor arbeidsomstandigheden en eenvoudiger regels levert geld op."

Staatssecretaris De Krom zegt de verantwoordelijkheid voor betere arbeidsomstandigheden meer aan werkgevers en werknemers laten. Daarnaast vereenvoudigt de overheid de regels en brengt de regels waar mogelijk terug tot wat de EU eist en worden overtredingen van de Arbowet steviger aangepakt.

Bron: Ministerie van Sociale Zaken

 Lees hier de brief van staatssecretaris De Krom aan de Tweede Kamer