HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

HPHC behaalt belangrijke certificering

Geplaatst op 30.9.2011

Arbodienst HPHC heeft een belangrijke stap gezet in de professionalisering. De dienst heeft zichzelf extern laten toetsen en is nu ISO 9001:2008 en Arbodienst 7 gecertificeerd. "HPHC voldoet hiermee aan zowel de eisen die worden gesteld in de wet Maatwerkregeling als aan de eisen die worden gesteld aan een arbodienst. Het beste van twee werelden dus", aldus directeur Bas Albers.

HPHC werkt met gecertificeerde professionals en voldeed ook voor de certificering al aan alle wettelijke eisen die de Arbowet stelt. "Onze bedrijfsartsen hebben zelf managementervaring en hebben uitgebreide kennis opgedaan in de begeleiding van werkgevers bij verzuim- en preventievraagstukken", zegt Albers.

De bedrijfsartsen van HPHC adviseren over verzuimprocessen en bedrijfsgezondheidszorg en doen dat in nauw overleg met alle betrokkenen. "Hoe het beleid vorm krijgt, dat bepaalt de klant natuurlijk zelf", aldus directeur Bas Albers. "Maar: een bedrijf hou je sámen gezond, als bedrijfsarts, als leidinggevende, als werknemer. Dat is ons uitgangspunt. Daarom kijken de bedrijfsartsen goed of hun advies aansluit op de dagelijkse praktijk van de leidinggevende: we leveren concrete en heldere oplossingen."

HPHC bedient verschillende andere klanten in de zakelijke dienstverlening die met hoogopgeleide professionals werken, zoals PinkRoccade.  


Geplaatst in: