HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Fruit op het werk steeds meer in trek

Geplaatst op 18.1.2011
Campagne bevordert gezondere leefstijl
 
Werknemers die op het werk een appel, peer of sinaasappel kunnen pakken, gaan bewuster om met hun gezondheid dan voorheen. Dat melden de initiatiefnemers van de landelijke campagne Werkfruit . Steeds meer bedrijven sluiten zich aan.
 
Op dit moment voorzien ruim 16.000 Nederlandse bedrijven hun personeel dagelijks van fruit. Dat is 20 procent van het totale aantal bedrijven met meer dan tien werknemers.
 

Gezondheidsbewustzijn neemt toe

Volgens de initiatiefnemers van Werkfruit gaat het ziekteverzuim mogelijk omlaag met fruit op het werk. Cijfers om dat te onderbouwen zijn er echter nog niet. Wel is al gebleken dat mensen bewuster gaan nadenken over hun gezondheid als ze op hun werk een stukje fruit krijgen aangeboden. stress. "Samen met collega's wordt er sneller gepraat over gezond eten, bewegen en stress".
 

Geen afhakers

Alle deelnemers aan het project hebben na de eerste twee jaar besloten om door te gaan met het aanbieden van fruit op de werkplek. "Terecht", zeggen de initiatiefnemers. "Fruit op het werk is goed voor het imago van het bedrijf, de arbeidsproductiviteit neemt toe, het heeft een positieve invloed op de werksfeer en het leidt mogelijk tot minder ziekteverzuim. Voor de werknemers is het een attent extraatje van de werkgever, het maakt hen bewust van hun gezondheid en het is natuurlijk goed voor de lijn. Daarbij is het uiteraard ook gewoon lekker".
 
Uw werknemers ondersteunen bij het gezonder leren leven? HPHC adviseert u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
Bron: Werkfruit Online 

Geplaatst in: