HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Binden van medewerkers weer bovenaan HR-agenda

Geplaatst op 28.1.2011

Naderende arbeidskrapte verlegt focus

HR-managers richten zich het komende jaar vooral op het binden van werknemers. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van uitzendorganisatie Tempo Team. Bedrijven zijn op zoek naar goed personeel en met de naderende arbeidskrapte in zicht willen ze er alles aan doen om hun talenten ook te behouden. Bedrijven zijn op zoek naar goed personeel en met de naderende arbeidskrapte in zicht willen ze er alles aan doen om hun talenten ook te behouden.

Bedrijven zijn op zoek naar goed personeel en met de naderende arbeidskrapte in zicht willen ze er alles aan doen om hun talenten ook te behouden.

Ruim drie jaar na het begin van de kredietcrisis zien bedrijven dat de markt zich structureel herstelt. Met een aantrekkende economie ligt de focus voor de personeelsmanager in 2011 op het waarborgen van continu

Opvallende beweging

Bepaalden zaken als inkrimping en ontslag, arbeidsvoorwaarden en de kredietcrisis nog de HR-agenda in 2010, nu is de nadruk compleet verlegd. `Natuurlijk zagen we het al aankomen, maar dat deze omslag op dit moment al zo scherp uit het onderzoek komt is opvallend`, zegt Suzanne Jungjohann, HR-directeur bij Tempo-Team. `Je moet als HR-professional vandaag de dag snel kunnen schakelen tussen korte en lange termijn uitdagingen`.

Actuele kennis basis van goed HR-beleid

Het aantrekken en vasthouden van goed personeel vergt de nodige inspanning. Een gedegen kennis van de arbeidswetgeving is daarbij onontbeerlijk, volgens HR-directeur Jungjohann. Dat HR-professionals het vergaren van informatie als belangrijk onderdeel van hun werk zien, blijkt dan ook uit het onderzoek. Eén op de drie HR/managers besteedt gemiddeld meer dan een uur per dag aan het zoeken naar antwoorden op HR-vragen. Bijna de helft maakt daarbij gebruik van internet en Google.
 
Uw verloop van talenten zo laag mogelijk houden? Dit begint bij goed gezondheidsmanagement. HPHC biedt praktische begeleiding.
 
 
 
Bron: Tempo Team