HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Begrip van de baas doet wonderen

Geplaatst op 25.8.2011
Leidinggevenden die af en toe vragen hoe het thuis gaat, hebben vaak tevreden medewerkers die zich harder inzetten dan andere werknemers. Begrip van de baas doet wonderen, blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Effectory onder 190.000 mensen.

Medewerkers die bij de 100 beste werkgevers van Nederland horen, zijn erg tevreden over de balans tussen werk en privé. Dat komt volgens de onderzoekers doordat ze meer persoonlijke aandacht krijgen van hun leidinggevenden dan medewerkers van andere bedrijven.


Wederzijds begrip

Effectory liet HR-trendwatcher Guido Heezen de resultaten verklaren: "Leidinggevenden die regelmatig in gesprek gaan met hun medewerkers en aandacht aan hen besteden, bouwen een goed contact met hun mensen op. Er ontstaat wederzijds begrip. Hierdoor zijn persoonlijke omstandigheden beter bespreekbaar. Heeft een medewerker bijvoorbeeld een ziek kind thuis, of moeten eens per week de kinderen wat eerder opgehaald worden, dan kan vaak samen een oplossing gevonden worden. De leidinggevende zal eerder geneigd zijn zich flexibel op te stellen, wat heel prettig is voor medewerkers. Zij ervaren hierdoor een betere werk/privé balans."


Stapje extra

Volgens het onderzoeksbureau ontstaat veel loyaliteit als de baas goodwill toont en zich flexibel opstelt. Daar plukt de werkgever zelf ook vruchten van. Als mensen zich gehoord voelen, worden verzuimde uren vaak uit zichzelf gecompenseerd. "De wil om iets terug te doen is groot", zegt Heezen. "Er wordt dus meestal niet minder gewerkt, in tegendeel zelfs. Medewerkers van de 100 Beste Werkgevers geven aan graag een stapje extra te zetten om bij te dragen aan het succes van hun werkgever."
 
Op woensdag 28 september worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2011 bekendgemaakt in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam.
 
HPHC is een arbodienst met geregistreerde bedrijfsartsen die u op maat adviseren over effectief leiderschap en het terugdringen van verzuim.

 Bron: Effectory