HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Medewerkers Medisch Spectrum Twente fietsen zich fitter

Geplaatst op 26.2.2013

Om de medewerkers te motiveren de fiets te pakken naar het werk, heeft het Medisch Spectrum Twente (MST) een fietsbonusplan ontwikkeld. Degenen die op de fiets komen kunnen een tegoed opsparen dat verzilverd kan worden bij aangesloten fietshandelaren. Het project is ontwikkeld om de fitheid van de medewerkers te bevorderen, de parkeeroverlast rond het MST tegen te gaan en het milieu te ontlasten.

Voor het project is een hightech puntenteller ontwikkeld. Een chip die in de spaken wordt bevestigd, activeert een detectiepoortje bij de fietsenstalling. Wie tussen de vier en acht kilometer fietst, krijgt 10 punten, van negen tot veertien kilometer 15 punten, en vanaf vijftien kilometer 20 punten. Elke 10 punten levert 40 cent op. Het geld wordt niet cash uitgekeerd, maar kan worden besteed aan onderdelen, een onderhoudsbeurt of zelfs een nieuwe fiets als men genoeg gespaard heeft.

 Bron: De Telegraaf


Geplaatst in: Werk en lifestyle