HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Zorgmedewerkers melden zich minder vaak ziek

Geplaatst op 22.2.2013

Het ziekteverzuim in de zorg is vorig jaar licht afgenomen, nadat in 2011 juist meer mensen in de zorgsector zich ziek meldden. Het gaat om 5,10% in 2012, tegen 5,29% in 2011 en 5,26% in 2010. De cijfers zijn bekend gemaakt door Onderzoeksbureau Vernet, op basis van de gegevens van vijfhonderd organisaties in de zorg met samen ongeveer een half miljoen medewerkers.

Sinds 2008 is een globale daling van het ziekteverzuim te zien, met in 2011 een tijdelijke piek. Vooral het korte verzuim tussen een dag en twee weken nam af. Uit de cijfers blijkt dat het lange verzuim nog steeds toeneemt. De oorzaak daarvan is de vergrijzing. Ziekteverzuim krijgt steeds meer aandacht bij organisaties en bedrijven. Het is dan ook een kostbare kwestie. Een daling van het verzuim met 0,1% levert per jaar voor de hele zorgsector een besparing op van ongeveer 40 miljoen euro.

 Bron: Vennet

Geplaatst in: Re-integratie