HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Campagne moet bedrijfsongevallen onder jongeren beperken

Geplaatst op 20.2.2013

Jongere werknemers krijgen vaker een bedrijfsongeval dan oudere. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Om het aantal bedrijfsongevallen onder jongeren te beperken is VeiligheidNL (voorheen Consument en Veiligheid) de campagne ‘Werkbuddies’ gestart.

Gemiddeld 19.000 jongeren worden jaarlijks op de Spoedeisende Hulp behandeld. Meer dan 600 hiervan worden opgenomen in een ziekenhuis en elk jaar overlijden acht jongeren aan de gevolgen van een arbeidsongeval. Vooral jongeren tot 24 jaar in de bouw en de metaalindustrie lopen kans op een ongeval met letsel. Met de campagne ‘Werkbuddies’ koppelen bedrijven één op één jonge onervaren nieuwkomers aan oudere, ervaren collega’s met als doel kennis en ervaring te delen en van elkaar te leren. Hierdoor gaat deze kennis en kunde in tijden van vergrijzing en schaarste van vakkundig personeel niet verloren. Dat is een investering in de toekomst, volgens de initiatiefnemers.

 Bron: Werkbuddies