HPHC

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

De kracht van het preventiemodel©


Het voorkomen van arbeidsongeschiktheid
 
HPHC biedt een unieke vorm van arbodienstverlening: het Preventiemodel©. Met dit zelf ontwikkelde systeem gebaseerd op jarenlange praktijkervaring helpen we u met andere ogen naar uw eigen organisatie te kijken. We bieden u niet alleen een helikopterview, maar ook een duurzame oplossing.
 


 

Transparante dwarsdoorsnede

In het Preventiemodel© staat het terugdringen van verzuim door gezondheid te stimuleren centraal. We richten ons daarbij op drie niveaus van gezondheidsmanagement binnen uw organisatie: het primaire, het secundaire en het tertiaire niveau. Door zowel naar het individu als naar het management te kijken, biedt HPHC een transparante dwarsdoorsnede van uw organisatie. Waar liggen kansen? Op welke risico’s moet extra worden gelet?
 

Concreet en helder

We brengen samen met u helder en concreet in kaart wat u wilt bereiken. Zodat de effecten van het Preventiemodel© achteraf meetbaar zijn.