HPHC

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

Over HPHC

HPHC: denkt verder dan een arbodienst

U wilt hulp bij het vormgeven van uw verzuimbeleid maar u wilt zelf de regie houden. Niet alles overdragen aan een arbodienst maar het heft in eigen hand. Daarbij wilt u worden bijgestaan door een professional. Een adviseur die met u meedenkt. Die helder en duidelijk communiceert met u en uw werknemers. Een adviseur die denkt in mogelijkheden. Een adviseur van HPHC.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.  
 

HPHC: arbodienstverlening op maat

HPHC is gespecialiseerd in gezondheidsmanagement. We ontwikkelen beleid dat past binnen uw bedrijf. Samen met u kijken we wat u nodig heeft en hoe dat het best kan worden ingepast. 

U wilt bijvoorbeeld weten wat verzuim binnen uw organisatie veroorzaakt. Of u vraagt zich af waarom uw verzuim laag is, maar het verloop van talent hoog. Uw vraag vormt ons uitgangspunt. U werkt samen met de bedrijfsarts toe naar het antwoord, maar ook naar een duurzame oplossing. Daarbij hanteren we het speciaal door HPHC ontwikkelde Preventiemodel©.

 

HPHC werkt

Elk mens is anders, ieder bedrijf is anders. Arbodienstverlening is specialistisch werk. Daarom werkt HPHC alleen met geregistreerde bedrijfsartsen en adviseurs. Om uw bedrijf goed te leren kennen, werken ze bij u op locatie. Ze ontdekken uw mogelijkheden in het terugdringen van ziekteverzuim. Maar ook uw knelpunten. Zo levert HPHC maatwerk.
 

HPHC: Het gaat om mensen

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.